U bevindt zich hier: Ufo's

'Elohim' In Vliegende Schotels (deel 4)

Hoe ver je ook duikt in de beschrijving van Ufo’s, aliëns en buitenaardsen door allerlei esoterische stromingen, het blijft je opvallen dat ze voor deze buitenaardsen de bijbelse term ‘elohim’ blijven hanteren. Voor die groeperingen was het genetische manipulatie door deze ‘elohim’ dat uiteindelijk de huidige mens, zoals waar wij toe behoren, voortbracht. Hoe veraf van het bijbelse denken en hoe dichtbij dit bij het antieke Griekse denken staat wil ik aantonen in het volgende voorbeeld.

Niburu, genaamd K17 & de Aquarius Age Teachings
Niburu geeft de ‘elohim’ het zweverig imago van zeven kosmische wezens, die met hun vrouwelijke wederhelften de zeven Geesten van God uit Openbaring vormen.
Dit komt overeen met wat een zekere Shangra-la in de ‘Aquarius Age Teachings From The Ascended Masters’ beweert. Ook hij heeft het over zeven machtige ‘elohim’ en hun vrouwelijke tegenspelers die de originele bouwers van de vormen zijn. Hij werkt deze zeven paren ‘elohim’ ook verder uit en dan blijkt dat we veel namen uit de Griekse oudheid daarin tegenkomen. Dat zal ook wel geen toevalligheid zijn. Ook blijkt dat elke ‘elohim’ in zijn betoog een apart fenomeen vertegenwoordigt.

Aliëns als Griekse goden
1/
Zo is het eerste stel Hercules en Amazonia, die catastrofe, vloed, brand, storm of hongersnood vertegenwoordigen.
2/ Het tweede stel is Apollo en Lumina, die zorgt voor het onderwijs en het verlichte denken.
3/ Het derde stel is Heros en Amora, die ons het hogere Ik leert ontdekken.
4/ Het vierde stel, Astrea en Purity, zorgt voor onze spirituele groei.
5/ Het vijfde stel, Cyclopea en Virginia, staat ons bij in de strijd tegen het misbruik van muziek, wetenschap en technologie, inclusief genetische manipulatie en klonen. Ook zijn ze actief in het tegengaan van bacteriële oorlogsvoering en het verspreiden van gevaarlijke virussen.
6/ Het zesde stel, Eirene en Aloha, richt onze aandacht op vrede en broederschap.
7/ Het zevende stel, Arcturus en Victoria, brengt ons heling van al het fanatisme, alle lichamelijke, emotionele, mentale en geestelijke vervuiling.

Een zweverig verhaal over aliëns
Het is alles bij elkaar een ongegrond, zweverig betoog. Het New Age denken is hier de enige basis. Die basis voedt het idee van Aliëns, die in hun ruimteschepen ons bezoeken, om hen als ‘elohim’ te ontvangen. Wees gerust, in de Bijbel kunnen we deze ‘elohim’ traceren. Er is een antwoord op alle ervaringen met Ufo’s, aliëns en buitenaardsen.

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.
Startpagina // Volgende