U bevindt zich hier: Bijbelstudies Video

Dank U God, Voor Alles!

Dit is Martin Zender. Welkom bij het Vroege Gek Verslag.

Ik ben vanmorgen dankbaar voor die kleine dingen in het leven, die voortdurend de schoonheid in deze wereld aanbrengen. Die kleine details die bewijzen dat er een God in deze wereld is.

Besef je wel hoeveel jaren ik het als vanzelfsprekend aannam dat ik een koffiebeker zomaar op een tafel kon neerzetten zodat het daar ook daadwerkelijk bleef staan? Wat zou het een rotzooitje zijn als het spul dat wij zomaar ergens neerzetten op zichzelf zou gaan rondvliegen. Zomaar de ruimte in, Whooo!!

Nu ben ik nog niet eens met jullie begonnen over deze plastic vork. Het is een kunstige combinatie van een mes, lepel en vork! Dat is toch zeker een wonder! Hoe brengen ze die piepkleine inkepinkjes in dat plastic aan? Heb je je dat wel eens afgevraagd? Als je je dat nou nog nooit hebt afgevraagd, waarom dan niet?

Dit zijn Chinese eetstokjes. Besef je wel wat voor een gigantische inspanning het mij zal kosten om een boom om te hakken, waar ik dan kleine stokjes uit zou vervaardigen? Dan ook nog eens van die taps toelopende stokjes! Dan zou ik ook nog zo’n vrolijk rode stempel moeten hebben om deze verbazingwekkende Chinese embleempjes er op af te drukken.

Moet je eens kijken: Ik heb zelfs geleerd om mijn vork met mijn eetstokjes op te pakken. Kan jij dat ook? Deze muur hier zorgt er voor dat ik nu niet in de wind zit. Dit enorme zeil van pleisterwerk! En dan heb ik daar ook nog eens vier stuks van! Wow!

Ik zou willen dat ik nog wat tijd had om met jullie te spreken over deze strik. Ja, maak dat de kat wijs! Wat heeft het wel voor inspanning gekost om al deze ontstellend kleine frutseltjes zo te maken? En of dat nog niet genoeg was heeft ook nog iemand zijn kop er zo goed bij gehad, en hij heeft daarbij echt aan ons gedacht, om op de achterkant een klein pleistertje aan te brengen met echt kleverig spul. Als je nu het papiertje eraf trekt, dan blijft het gewoon op je vastplakken. O mensen toch!!!!!!!!

Ken je die reclame waarin die M & M figuurtjes die douche ondergingen, waardoor ze die kleurtjes kregen. Kan je je dat voorstellen dat je onder zo’n douche mag zitten?!! Al dat rood en groen en blauw! Wat zou je dan blij zijn!

Vroeger moesten de mensen vuurtjes aanleggen. Ik heb tegenwoordig deze ronde vuurringen. Mensen noemen het branders. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is die knop omdraaien en dan wordt het vanzelf heet. Tjonge!

Deze pepermolen Is een meesterstukje van ontwerptechniek! Wie heeft al die pepertjes tot van die balletjes gemaakt, zodat als je even aan die molen draait, zo’n eenvoudig simpele beweging, dat er dan peper uit die molen komt en op je voedsel valt.

Moet je deze organische Romeinse letters op de verpakking eens zien. Alle voedingsfeitjes staan er al helemaal op afgedrukt! Word ik nou helemaal voor de gek gehouden? Wat krijgen we nu verder nog? Plakt iemand daar zo’n strik op?

Is er nou iets mis met mij? O God, ik ben zo dankbaar voor al die hele kleine details! Ik ben bijna mijn hele leven aan die zaken voorbij gegaan! Is dat niet idioot? Ik heb nu maar twee mogelijkheden. Ik kan al die piepkleine verbazingwekkende geschenken nu maar eens wat meer gaan waarderen of ik dan net zo doen als de Janssens, zelf steeds groter en beter worden zonder ooit tevreden te zijn. Gewoon net zo hard te streven als de rest van de wereld. God, heb ik mijn roeping gemist? Huhhhhhhhhh………

Ik moet mijn bestemming vinden! Waar is mijn jas?!

1 Thessalonica 5: 18 Dankt onder alles, want dat is de wil van God in Christus Jezus ten opzichte van jou.

Met dank aan God…..
introduceer ik Rebecca E. Tonn
Verloofde.

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.

Startpagina // Volgende