U bevindt zich hier: Bijbelstudies Video

God Heeft Obama In Het Witte Huis Geplaatst

Hallo allemaal, goedmorgen.
De ochtend is aangebroken. Dat komt mij goed uit omdat ik telkens mijn verslag in die vroege ochtend doe. Ik weet, het is nogal vroeg. Ik bedoel, het is zoiets als 5.25 u. soort vroeg.

Jullie zijn gelukkig behoorlijk uitgeslapen en je hebt waarschijnlijk de titel van deze video al opgemerkt. Dat staat waarschijnlijk daar (wijst naar links) of het staat daarboven (wijst naar boven).

God heeft Obama in het Witte Huis geplaatst.
(Zit een tijdje dom te lachen)

Wat worden jullie nou ineens helemaal zenuwachtig! O ja, Martin is de politiek ingegaan. Ja, ik weet het, sommige mensen willen niet eens dat ik er een politieke opinie op nahoudt. Dat is me echt wel ter ore gekomen.

Ik ben Martin Zender en ik ben rein en ik ben heilig. Rein! Heilig! En ik ben rein! Ik ben Martin Zender! Ik zou me toch niet met de aangelegenheden van deze wereld horen bezig te houden?! Ik ben rein en heilig!

(Onder het achtergrondmuziekje van ‘Friend In Jesus’.)
Ik sta ’s morgens vroeg op en zo af ten toe dan…… (zwaait met zijn armen)
(op de video leviteert Martin zogenaamd van de grond.)
O wat ben ik dan rein!

Het gaat er echt om aan te geven hoe de politiek ertoe bijdraagt dat de mensheid in wanhopige hoeken wordt gedreven. Christus komt echt niet terug om ons te feliciteren. Hij komt terug om ons te redden. Als wij een volmaakte regering zouden kunnen samenstellen zonder Christus, dan hadden we Christus helemaal niet nodig.

Iets zegt me dat we Christus nodig hebben. Volg jij ook een beetje het nieuws? O, ik hoop van niet. President Barack Obama zou veel te maken hebben met de eindtijdprofetieën. Okay, ik heb het nu gezegd.

Betekent dit nu dat ik Obama graag mag? Eigenlijk is President Barack Obama één van de meest …….. (Het beeld gaat op testbeeld en er komt een doorlopende piep op het geluid.), die ooit president is geweest.

Nadat ik dat gezegd heb, kan ik nu wel toegeven dat ik redelijk blij ben met de beste man. God zelf heeft Barack Obama in het Witte Huis geplaatst. Dat grote witte huis. Hoe weet ik nou zo zeker dat God Barack Obama in het Witte Huis heeft geplaatst? Nou, ik heb hier dat boek bij me dat we de Heilige Schriften noemen.

Romeinen 13: 1-2 Ieder mens moet zich onderwerpen aan de overheden, die boven hem staan. Want er is geen overheid dan door God en die er zijn, zijn door God gesteld. Wie zich dus tegen de overheid verzet, wederstaat de instelling van God,

(Martin doet net alsof hij iemand tegen zich hoort spreken)
Wat? Ja, dat zou ik hen ook nog moeten vertellen. Ja, ik kan ze dat nu wel al vertellen. Eh, ik mag die Barack Obama niet zo, dus ik moet eigenlijk wel één van de conservatieven zijn. Maar laat ik je eens vertellen wat er gaat gebeuren als de conservatieven de macht overnemen.
(De geluidsstoring wordt bewust steeds sterker opgevoerd. Op het scherm staat: Ze stappen mijn telefoon af!’ Dan begint ook nog de telefoon over te gaan.)

Heb je eventjes? (Doet de headset van de telefoon op.) Ja, ik zit momenteel midden in een show. Nee, ik denk niet dat Sarah Palin de antichrist is. Ja, (lachen) ik mag haar best wel. Ja, ja ik vind haar die bril eigenlijk best goed staan. Ja, haar zwakke punt is haar band met de godsdienst.

Ik weet niet hoe het komt, maar de conservatieven zitten vastgebakken aan het godsdienstige rechts en de progressieven kijken daar dwars doorheen. Ja, ja, als u even een momentje heeft?

Ik heb het grote feest van de vierde Juli bijgewoond in mijn plaats en daar was een christelijke zanggroep die daar die zondagochtend zong. Ik was daar natuurlijk alleen maar voor het pannenkoekontbijt, zoals je wel zult begrijpen. Die christelijk zanggroep kwam later. Zij hadden een teken bij zich van het kruis en de vlag. Het kruis en de vlag. (Een verbeten gezicht) Wat kan er dan nog misgaan?

(Gaat weer verder met zijn telefoongesprek.)
Ja, dat is waar. Obama heeft een aantal kenmerken van de antichrist. Nee, niet allemaal. De antichrist zal voor iedereen sympathiek zijn.

(Weer zonder telefoon)
De situatie waar we nu in verkeren is beroerd. Maar in elk geval is de vlag niet aan het kruis verbonden. Dat zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren als het godsdienstige rechts het overneemt.

Wat doet Obama in het Witte Huis? Alleen dit. Hij bouwt aan die ene wereldregering. Het wereldlichaam moet nou eenmaal van groter belang worden als elk enkel politiek rechtspersoon. Obama zorgt daar nu voor en de conservatieven zullen dat straks gewoon overnemen. De conservatieven zullen dan zeggen: ‘Geen zorgen jongens, nu wij de macht weer hebben overgenomen komt alles weer op zijn pootjes terecht!’ Is het dan ook echt okay?

Hoe slecht het er nu ook voor lijkt te staan, het ziet er kwaad uit, het ruikt kwaad en het smaakt kwaad. Daarom is het niet de laatste misleiding. De laatste misleiding zal gepolijst zijn, heel zuiver. Het ruikt als een bos narcissen, maar het zal satan zijn.

Mensen, het doel van dit leven is om de onbekwaamheid van de mens aan te tonen. We hoeven geen grote show voor God op te voeren om indruk op Hem te maken. Hij heeft ons hier neergezet om ons onszelf te doen leren kennen. We zullen Christus aanroepen in wanhoop omdat wij er zelf zo totaal niets van bakken.

God plaats daarom ook wie Hij uitkiest in dat grote ambt om ons een grote variëteit aan mislukkingen te laten zien. Mislukking komt in allerlei verschillende vormen en maten en kleuren. Er was nog geen zwarte president geweest die gefaald had, maar nu hebben we die er ook bij.

We hebben nog niet echt fanatiek gefaald onder een vlag wuivende, kruis dragende, heilig boontjes type. Maar ik denk dat dat er nog aan staat te komen. Het is geweldig om te beseffen dat God op die plaats stelt die Hij wilt. Dan kan je namelijk ook ontspannen en vrede hebben. Heleboel mensen zijn helemaal niet ontspannen en hebben gewoon die vrede niet.

Weet je van wie de Bijbel zegt dat hij tot dat besef kwam? Koning Nebukadnezar van Babylon. De allereerste koning van de hele wereld. Leonardo di Caprio dacht dat hij de koning van de wereld was. Hij stond daar aan de boeg van de Titanic samen met Kate Winslet en riep: (met echo) ‘Ik ben de koning van de wereld’.

Ik heb dat gevoel ook bij Kate Winslet. Maar Nebukadnezar was werkelijk de koning van de wereld. Hij was behoorlijk met zichzelf ingenomen, wat je natuurlijk ook mag verwachten. Ik zou dat gevoel ook hebben. Luister nou eens wat hij op een avond zegt terwijl hij op zijn veranda staat. Nebukadnezar stond op zijn Veranda.

Daniël 4: 30 De koning nam het woord en zei: Is dit niet het grote Babel, dat ik gebouwd heb tot een Koninklijke woonstede door de sterkte van mijn macht en tot eer van mijn majesteit?

(Martin verkleed als Nebukadnezar)
Is dit niet het grote Babel, dat ik gebouwd heb. Daar ligt het. Ik heb het gebouwd door de sterkte van mijn macht en tot eer van mijn majesteit. Mijn favoriet woordje hierin is ‘Ik’. Ik deed dit! Ik deed dat! Ik deed ook dat andere nog even!

En dan te bedenken dat ik dit allemaal in mijn eentje gedaan heb! Daar heb je Babylon. Dat hele gedoe is allemaal van mij! Ik heb een kroon op, zie je dat? Deze diadeem, die je hier ziet, is het allergoedkoopste onderdeel van mijn kroon, maar het is stukken duurder dan dat hele gebied daar.

Begrijp je dat ik helemaal geen enkele macht naast die van mij erken? Waarom zou ik? Ik ben het allergrootste op aarde sinds (hier kon ik geen touw aan vastknopen). Ik heb echt een gigantische stad gebouwd. Een stad waar geen andere aan kan tippen. Met enorme wolkenkrabbers. De omvang en afmetingen van alles kan ikzelf soms niet eens bevatten.

(uitsloven bij drukke muziek)
Ik moet je wat laten zien. Die Kate Winslet woont precies daar. Moet je kijken, daar zie je het huis van Kate Winslet. Wanneer ik maar wil kan ik haar krijgen, want ik ben de koning van de wereld!

(verder uitsloven bij drukke muziek)
Ik ben verdorie de koning van de hele wereld! Leonardo di Caprio was niet de koning van de wereld! Dat was een film! Dat was nep! Dit is…dit is echt!

Daniël 4: 31 Nog was dat woord in de mond van de koning, toen er een stem naar beneden riep uit de hemel: U wordt aangezegd, o koning Nebukadnessar: het koningschap is van u geweken, men verstoot u uit de gemeenschap van de mensen en uw verblijf is bij het gedierte van het veld; gras zal men u te eten geven als aan de runderen; en zeven tijden zullen over u voorbijgaan, totdat u erkent, dat de Allerhoogste macht heeft over het koningschap van de mensen en dat geeft aan wie Hij wil.

(Martin verkleed als Nebukadnezar)
Het enige waar ik aan denken kon was het gras! Ik heb zoveel gras gegeten dat mijn haar er bijna groen van zag. Ik haat al die veren in mijn haar. In elk geval heb ik mijn kroon nog ergens zitten. Mijn nagels zijn zo lang dat ik niet eens mijn kont kan krabben. Stop nou eens met dat praten tegen de koeien!

Daniël 4: 34-35 Na verloop van de gestelde tijd sloeg ik, Nebukadnessar, mijn ogen op naar de hemel, en mijn verstand keerde in mij terug. Toen prees ik de Allerhoogste en roemde en verheerlijkte ik de eeuwig Levende, omdat Zijn heerschappij een eeuwige heerschappij is en Zijn koningschap van geslacht tot geslacht. Ja, alle bewoners van de aarde worden als niets geacht; Hij doet naar Zijn wil met het heer van de hemel en de bewoners van de aarde: en niemand is er, die Zijn hand kan weerhouden of tot Hem kan zeggen: wat doet U?

(Martin verkleed als Nebukadnezar)
Eén ding ben ik nu wel achter gekomen. Ik prijs nu de Here God. Zijn heerschappij is een eeuwige heerschappij. En het is Zijn Koningschap dat standhoudt, niet de mijne. Zijn koningschap is van geslacht tot geslacht, het gaat over van de ene aioon in de andere. Alle inwoners van de aarde, en daar hoor ik ook bij, worden als niets geacht. Ja, ik kan wel zeggen in het bijzonder ik wordt als niets geacht! Moet je eens naar mijn haar kijken!

Hou je vrede. Neem niet aan dat jij wel kan bepalen wie de beste persoon in het Witte Huis zal zijn. Dit was Martin Zender van het Vroege Gek Verslag en bedankt voor het kijken.

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.

Startpagina // Volgende