U bevindt zich hier: Bijbelstudies Video

Je Haalt Het Bloed Onder Mijn Nagels Vandaan!

Top 10 uitdrukkingen die God nooit tegen jou zal gebruiken. Nummer 3: Je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan!

Nee, enkele van ons zullen wellicht zulke aardse ouders gehad hebben, maar zo zit onze hemelse Vader totaal niet in elkaar!
Numeri 14:18 Yahweh is lankmoedig [langzaam tot boosheid] en groot van goedertierenheid, vergevende ongerechtigheid en overtreding,
Nehemia 9:17 U bent een God van vergeving, genadig en barmhartig, lankmoedig en groot van goedertierenheid,
Psalm 86:16 U, Yahweh, bent een barmhartig en genadig God, lankmoedig en rijk aan goedertierenheid en trouw.
Psalm 103:9 Barmhartig en genadig is Yahweh, lankmoedig en rijk aan goedertierenheid;
Psalm 145:9 Genadig en barmhartig is Yahweh, lankmoedig en groot van goedertierenheid.
Joël 2:13 Yahweh, jullie God. Genadig en barmhartig is Hij, lankmoedig en groot van goedertierenheid,

Jeremia getuigde hiervan in zijn geschrift.
Klaagliederen 3: 22-23 Het zijn de gunstbewijzen van Yahweh, dat wij niet omgekomen zijn, want Zijn barmhartigheden houden niet op, elke morgen zijn zij nieuw, groot is Uw trouw!

Jij mag er dan misschien wel aan gewend zijn dat je het bloed bij je ouders onder de nagels vandaan haalde, waardoor ze uiteindelijk hun geduld verloren, maar jouw hemelse Vader lijkt daar in het geheel niet op. Zijn geduld raakt nooit op. Zijn genade blijft altijd doorstromen. Je hoeft dus echt nooit bang te zijn dat God een keertje echt aan het eind van Zijn mogelijkheden zal zijn met jou.

Je hoeft je dus totaal geen zorgen te maken dat jij het bloed bij God onder de nagels vandaan haalt. Hij is namelijk de oneindige God met oneindig geduld. Zijn nagels zijn bestand tegen jouw druk en Zijn liefde zal altijd meer zijn dan welk geëtter van jouw kant ook! Hoe dwaas jij je ook mag gedragen.

Zijn liefde en geduld blijft altijd recht overeind staan en Hij heeft jou lief en blijft je met Zijn genade omringen helemaal tot midden op die plek waar jij in harmonie wandelt en leeft met Zijn doel in jouw leven voor elk moment. Nee, Jij haalt absoluut niet het bloed onder Zijn nagels vandaan! Hij houdt van je, hoe jij je ook gedraagt!

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.

Startpagina // Volgende