U bevindt zich hier: Artikelen Hein de Haan 2

Sehnsucht

Gisteren sprak Peter Slagter bij ons in Nieuw Buinen over de opstanding en de concrete gevolgen daarvan. Wil je dat nog eens naluisteren, dan kan je dat op “DEZE LINK [12.729 KB] ”.

Mensen mina, wat kan ik hunkeren naar het moment dat ik in de opstanding niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk, Christus gelijk zal zijn!
Ik hoef alleen maar een foto van mezelf te plaatsen of we worden weer geconfronteerd met het vergankelijke van ons lichaam. Wat haak ik naar het moment dat ook mijn lichaam onvergankelijk zal zijn!
Nu is er nog weinig eer te behalen aan onze uiterlijke mens. Zelfs Miss Universe blijft nergens zonder botox, maar ondanks die lift is haar heerlijkheid op een bepaalde leeftijd toch verzwolgen. Wat begeer ik gigantisch mijn lichamelijke opwekking in heerlijkheid!
Paranormale fraudeurs proberen iedereen hun inzichten in het onzichtbare aan te smeren zonder enig open oog voor het geestelijke leven omdat ieders lichaam nou eenmaal nog altijd door zintuigen beheerst wordt. Wat een Sehnsucht verteert mij naar dat geestelijke lichaam, dat ik eenmaal ontvangen zal!

Ik heb nog nooit zo´n heimwee gehad! Voor mij vertolkt dit lied dat Dottie Rambo schreef “Never Been This Homesick Before” dit het allerbest! Dit kan ik niet zonder juichen en janken beluisteren en meezingen.
"LINK NAAR DIT LIED"

We leven nu nog in deze wereld en dat verteert me soms. Alle haat, agressie en pijn wordt botgevierd en er lijkt menselijkerwijs geen antwoord. Maar God heeft deze wereld in Zijn hand. Wat de toekomst ook brengt, Zijn hand leidt ons en het beste komt nog. God zal dat allerbeste in Zijn Zoon, Christus Jezus, ook bewerken waar momenteel nog haat, agressie en pijn regeert. De hele schepping zucht, hunkert, haakt naar, begeert en heeft Sehnsucht. Je proeft het soms in de reacties op al het geweld.
"LINK NAAR HET NUMMER IMAGINE"

1 Corinthe 15: 28 Wanneer alles Hem (God, de Vader) onderworpen is, zal ook de Zoon zelf (Christus Jezus) Zich aan Hem (God, de Vader) onderwerpen, die Hem alles onderworpen heeft, opdat God zij alles in allen.

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.

Startpagina // Volgende