U bevindt zich hier: Artikelen Hein de Haan

Dolfijn Gericht Leven Of Het Ware Leven

Krijg jij uitslag van je WWJD armband? Ben je dat gebed van Jabes zat? Wacht jij ook vol verwachting op de allernieuwste hype voordat we iedereen achterlaten? Dan zal je dit ‘Dolfijn Gericht Leven’ echt geweldig vinden. Het boek ‘Dolfijn Gericht Leven’ gebruikt één van de door God geschonken zoogdieren om jou zo enthousiast te krijgen dat je Jezus opnieuw in je hart binnen wilt vragen.

Dan nog het allermooiste: Evenals het welvaartsevangelie gebruikt het ‘Dolfijn Gericht Leven’ allerlei verschillende Bijbelvertalingen om je het gevoel te geven dat het ook nog echt Bijbels is. Luister naar wat ze Job 12: 7 laten zeggen:
Vraag het de vissen van de zee en zij zullen je onderwijzen.

Ja, vissen kunnen je onderwijzen. Het is geen toeval dat de vroege christenen het teken van het vis gebruikten. Dus, wil jij de Bijbel onderwezen krijgen op een manier die nooit eerder door een Bijbelleraar gebruikt is? Dan ben je echt dol op het Dolfijn Gericht Leven.

Jezus gebruikte vissen om duizenden te eten te geven. Dit boek zal jouw voedsel zijn. Jezus leerde Zijn discipelen om vissers van mensen te zijn. Telkens opnieuw duiken de vissen op als een belangrijk onderwerp. Welke vis kan ons beter onderwijs geven dan een medezoogdier.

Dit boek zal je helpen om je eigen Dolfijn Gerichte Strategie op te bouwen. Zo komen er geweldige inzichten boven drijven als ‘Boven Komen Voor Lucht’. In ons christenleven kunnen we beslist niet eindeloos schooltje in schooltje uit blijven doorzwemmen. Er moet tijd zijn om boven te komen om God lof en eer te geven.

We moeten boven komen voor lucht. Een dolfijn die niet naar de oppervlakte komt om lucht te happen zal langzaam stikken en naar de bodem zinken.

Dan heb je nog het speciale onderwijs van de driezijdige vin. Als we op die vin mediteren komen de prachtige kanten van de drie-eenheid boven water. De vin is dan wel boven water maar de vis zelf niet. We zijn wel in de wereld maar niet van de wereld.

Heb je trouwens al eens over het zwemmen in groepen nagedacht? Net als de dolfijn zouden we in groepen moeten zwemmen en er niet in ons eentje op uit gaan. Als we helemaal alleen zwemmen kunnen we makkelijk verdwalen of zelfs door roofdieren opgegeten worden.
Deze en vele andere lessen kunnen worden opgedaan door het leven van een dolfijn te bestuderen.

We kwamen één dolfijn tegen met totaal geen vin. Omdat deze dolfijn geboren is zonder de oorspronkelijke vin kunnen we daar een mooi beeld van Christus in terugvinden.

Het gigantische resultaat van deze prachtige nieuwe hype is dat kerken die de veertig dagen studie van dit Dolfijn Gericht Leven hebben toegepast zeker 70 % van hun bezoekersaantal zagen toenemen.
Dus nu niet meer treuzelen, maar bestellen.

Ik hoop dat je de satire doorhad. De Godsdienst van Evangelische hypes draait overuren. Voor de beleving van die godsdienst kan het nooit te idioot zijn. Als je er maar in gelooft.

Is het niet heerlijk om al de geestelijke zegeningen van God te mogen kennen en te mogen genieten zonder al die absurde poeha te moeten slikken? God schenkt Zijn zegeningen zonder enige verplichting onzerzijds. Het komt allemaal vanuit Zijn overvloeiende rijkdommen van genade.

Geniet van dat echte Leven!

Als u wilt reageren kunt u rechtsonder op 'CONTACT' klikken.

Startpagina // volgende